La Vida By Sandra

Moja zgodba se začenja v najstniških letih, ko sem, neobremenjena s šolskimi določili kaj umetnost je, začela v njej uživati – sprostila sem se v risanju skic, tudi ob stresnih trenutkih je bil to moj ventil, s pomočjo katerega sem »pobegnila« tegobam vsakdana.

Z leti sem se vse bolj zavedala, da je to pravzaprav to kar želim postati – umetnica – a hkrati žal ugotovila, da slediti svojim sanjam v današnjem času, ter živeti od risanja in umetnosti ni tako preprosto. Pot me je pripeljala do ekonomske izobrazbe, a brez jasne poti v prihodnost.

 

V času študija sem pomagala v gostinskem lokalu kjer je moja želja po ustvarjanju znova pokukala na plano – za noč čarovnic in pustovanje sem sebi ter sodelavcem več sezon pričarala inovativen make-up ter okrog njega oblikovala in pričarala enoten praznični izgled ekipe in prostora. Moje delo (na moje pozitivno presenečenje) ni ostalo neopaženo tudi s strani naših gostov, ki so počasi začeli spraševati, če lahko za naslednji praznik naličim tudi njih…

Vse to mi je dalo zagon in upanje, da je pomen osebne estetike tudi pri nas dosegel nivo povpraševanja, na katerega lahko odgovorim s svojo ponudbo. 01.03.2018 sem odprla svoje prvo podjetje in ponudila svoje prve storitve, pol leta kasneje pa odprla še svoj studio. Z željo osrečevanja strank tudi v vsakdanjih potrebah, in ne samo za praznike, sem dodala še par storitev.

Po želji za lepoto sem opravila tudi šolanje kozmetičarke. In sedaj sem tu, v službi, ki jo opravljam z največjim veseljem, ob spoznavanju novih ljudi, z vedno več kvalitetnimi storitvami, ob konstantnem izobraževanju in sledenju svetovnim smernicam – v svojem majhnem svetu lepote.

Kontakt

0038640 383 317

Salon

Kolodvorska cesta 21

6230 Postojna

Mi že slediš?